best counter
Bezoek onze nieuwe website
Spanje autoverhuur, huurautos, huurautos met prijsvergelijking, zonder kilometer begrenzing, nieuwe autos
Home FAQ-Veel gestelde vragen Algemene huur informatie Voertuig categorien
Interessante links over Spanje Wettelijke inhoud
Algemene boekingsvoorwaarden<br>
Het bedrijf
deutsch  DEUTSCH  english  ENGLISH  français  FRANÇAIS  espanol  ESPAÑOL  nederlands  NEDERLANDS  polski  POLSKI  AGENCY-LOGIN 


Reserveer nu met een ONMIDDELLIJKE BEVESTIGING

Bevestiging on-line op het scherm van de meest frequente categorieën voor Spanje, Portugal en Italië.

Autohuur Groot-Brittannië


Autoverhuur international


Top links autoverhuring


goed rijden 
+ veel besparen 
= ekel bij www.cars4holidays.com
  Onze boekings hotline 0034/966497596
Ma-vr  09:00-18:00
Za     10:00-14:00

Extract from www.wikipedia.org About Engeland

Engeland is een land in West-Europa en is samen met Noord-Ierland, Schotland en Wales een van de samenstellende delen van het Verenigd Koninkrijk en tevens de zuidelijkste, grootste en dichtstbevolkte regio van zowel het Verenigd Koninkrijk, als het eiland Groot-Brittannië.

Met de naam Engeland wordt vaak ten onrechte als een pars pro toto heel Groot-Brittannië of het Verenigd Koninkrijk aangeduid, wat vaak door (niet-Engelse) Britten als onaangenaam wordt ervaren. Dit is vergelijkbaar met de (foutieve) aanduiding Holland voor geheel Nederland.

Engeland is genoemd naar de Angelen, een van de Germaanse stammen die, na het vertrek van de Romeinen, vanuit het Europese vasteland het eiland koloniseerden. Samen met Saksen en Juten kwamen zij met schepen vanaf het huidige Noord-Duitsland en Oost-Denemarken. Deze relatief kleine groep van circa enige tientallen duizenden opvarenden zijn de voorvaderen van een land (Groot-Brittannië), dat wereldwijd een enorme economische, linguistische, geografisch en demografische impact tot gevolg heeft gehad. Ook in de Franse benaming 'Angleterre' is dit nog duidelijk zichtbaar. Romeinse geschiedschrijvers gebruikten ook wel de benaming 'Albion', naar het Latijnse woord 'alba' (wit), refererend aan de krijtrotsen bij Dover.

De Engelse taal is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is voornamelijk het gevolg van de Britse expansie in de negentiende eeuw en de sindsdien eveneens dominerende Engelstalige Verenigde Staten.

Engeland heeft diverse veerverbindingen per ferry met Nederland, België, Frankrijk (ook per trein via de kanaaltunnel), Noorwegen, Denemarken en Duitsland.